За последно карах триколка, когато бях на четири. Беше син Raleigh

...
За последно карах триколка, когато бях на четири. Беше син Raleigh
Коментари Харесай

Тайните на едно момче състезател

За последно карах триколка, когато бях на четири. Беше наследник Raleigh Lion с преносим багажник за обиколки на дълги дистанции, някои от които ме водиха чак до оранжерията на майка ми, понякога до края на алеята и един път, изкусително покрай същински път.

До петгодишна възраст бях минал към подобаващ двуколесен велосипед, наименуван Triumph Convertible (кабриолет, тъй като имаше закрепена на болтове напречна греда) и обърнах тил на триколесните вечно. Поне си мислех, че имах, до момента в който Harley-Davidson неотдавна не ми предложи двуседмичен заем от своя хитро наименуван Freewheeler, първокласен триколка, задвижвана не от слаби четиригодишни крайници, а от един от най-хубавите V-Twin мотори на Милуоки със 114 кубични инча потенциал. Това е повече от 1,8 литра, толкоз огромен, колкото можете да намерите в някои от днешните първокласни седани.

Въпреки че карах мотоциклети по-дълго, в сравнение с желая да призная, бях малтретиран от възприятие на боязън по време на пътешестване, с цел да вземете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР